Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Miercuri, 1 mai, serviciile de asistenţă telefonică şi cel de operare vor fi indisponibile. Toate comenzile plasate în această zi vor fi operate începând cu data de 2 mai. Vă mulţumim!

       Fise de procedura civila 2019

      Fise de procedura civila 2019

      7.0 / 10 ( 1 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2019
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      496
      Colectie:
      Editia:
      a VI-a
      ISBN:
      9786063905063
      Dimensiuni: l: 17cm | H: 24cm
      Adaugă în coș
      7900
      Livrare în 24h! (a doua zi) Stoc limitat

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Fișele de procedura civila au reprezentat, inca din 2013, prima lucrare care a abordat, intr-o maniera logica și structurata, materia dreptului procesual civil. Fișele reliefeaza noțiunile esențiale ale procedurii civile, permițand asimilarea ideilor și inlanțuirea coerenta a acestora, intr-un timp optim. Tabelele sinoptice și comparative, completate la fiecare noua ediție a lucrarii, reprezinta o sinteza pedagogica, clara, care faciliteaza ințelegerea, fixarea și recapitularea materiei.

      Aceasta lucrare, structurata in 70 de fișe, este utila pentru studenții și absolvenții facultaților de drept care vor sa stapaneasca și sa mobilizeze rapid cunoștințe fundamentale, in perspectiva examenelor de licența și de admitere, definitivare sau promovare in profesiile juridice.

      De asemenea, lucrarea poate fi un ghid și pentru justițiabilii care vor sa-și valorifice drepturile intr-un „labirint” de texte și proceduri.

      Prezenta ediție este completata cu noile prevederi introduse prin Legea nr. 310/2018, ca, de altfel, și cu decizii relevante pentru procedura civila, pronunțate de Inalta Curte de Casație și Justiție in recursuri in interesul legii și pentru dezlegarea unor chestiuni de drept ori pronunțate de Curtea Constituționala etc.

      Totodata, ediția de fața are avantajul de a propune noi structurari ale materiei, ca urmare a organizarii unora dintre teme in sistem tabelar. Nu in ultimul rand, pentru a veni in ajutorul celor care se pregatesc pentru promovarea examenelor de licența sau de admitere in profesiile juridice, sunt incluse aplicații practice și jurisprudențiale, care vin sa consolideze aspectele teoretice punctate in cadrul fișelor.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.