13 povestiri reunite de Bogdan Hrib
Acest volum are 13 povestiri cu 13 autori. Poate părea o întâmplare. Chiar poate fi o întâmplare. Sau poate nu...
Pe mulți dintre autori îi veți recunoaște din volumul colectiv precedent „Noir de București” lansat în noiembrie 2017. Sau din romanele publicate. La fiecare mi-am permis să scriu câteva vorbe, adică un fel de prezentare-introducere.
Doar rețetele sunt 14. Ca să nu fim superstițioși.
Meniul Gastro NOIR:
Micul Dejun
Lucian Dragoș Bogdan – Răsfăț la micul dejun
Gustări
Horia Gârbea – Plăcinte cu ighemonicon
Prânzul
Aperitive / Anamaria Ionescu – O pungă de alune tăvălite / Ștefania Coșovei – Al 23-lea ingredient
Supe/ciorbe
Rebeca Cojocaru – Oglinzi paralele
Felul doi
Petru Berteanu – Salată de semiton / Raymond Clarinard – De ce eu? / Bogdan Hrib – Fusilli rossi / Daniel Timariu – Fire ascunse
Desert
Teodora Matei – Desert cu comisar și frișcă / Ligia Enache - Dulce ca moartea
Cina
Monica Ramirez – ADN Perfect Defect / Lucia Verona – Anticarul și andivele
Gastro NOIR
Categorii:
Limba:
Romana
Data publicarii:
2018
Editura:
Tip coperta:
Paperback
Nr. pagini:
386
ISBN:
9786067493627
Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
4900
Livrare în 24h! (a doua zi)
În stoc
Preț valabil exclusiv online!
Împachetare cadou gratuită!
Transport gratuit peste 150 de lei.
Retur gratuit în 14 zile.
Ai întrebări? Contactează-ne!