Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Ghid de lectura la Cartea Rosie de C.G. Jung

      Ghid de lectura la Cartea Rosie de C.G. Jung

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      440
      ISBN:
      9786067193909
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Oricine s-a încumetat să pătrundă tainele Cărţii Roşii a lui C.G. Jung a simţit provocarea pe care aceasta o aduce intelectului şi sufletului. Lucrarea de faţă, o veritabilă călăuză pe un drum sinuos şi imprevizibil, plasează Cartea Roşie în contextul mai larg al operei jungiene şi al momentului istoric şi cultural în care a fost scrisă, reuşind să ofere cititorului un set de repere clare pe acest parcurs.

      În exegeza sa, Sanford L. Drob se opreşte asupra fiecărui capitol al Cărţii Roşii şi a fiecăreia dintre imaginile sale unice, vădind curiozitatea unui explorator şi obiectivitatea unui om de ştiinţă, fără a pierde, însă, nici perspectiva sintetică.

      Acest ghid este o lucrare de referinţă pentru toţi cei interesaţi să capete o mai bună înţelegere asupra uneia dintre cele mai mari opere culturale ale secolului al XX-lea, asemuită cu Faust şi cu Aşa grăit-a Zarathustra.

      Sanford L. Drob este doctor în filosofie şi psiholog clinician cu practică privată în New York. A scris mai multe cărţi şi articole despre opera lui C.G. Jung şi despre misticismul iudaic, interpretat dintr-o perspectivă contemporană.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.