Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Giurumele, micele si alte aventuri

      Giurumele, micele si alte aventuri

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      220
      ISBN:
      9786067261509
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      În aer sau la sol, în Florenţa, Kiev, Havana, Abu Dhabi, Innsbruck ori Khartoum, Damasc, Beirut, Bamako, aventurile mai mult sau mai puţin închipuite ale eroilor cărţii sunt pline de umor şi energie.

      Giurumele, micele și alte aventuri este plină de aventuri trăite de membrii echipajelor de avion şi se adresează cititorilor cu vârste între 18 şi 100 de ani. Adunând laolaltă piloţi, stewardeze, tehnicieni şi ingineri de întreţinere, povestirile urmăresc viaţa plină de culoare a echipajelor de aeronavă din timpul curselor şi interacţiunile acestora cu cei din jur, interacţiuni ce generează nu de puţine ori, situaţii hilare şi cu dezondăminte neaşteptate.

      Babu, Panseluţă, Sacâz, Urgentu, Chiflă, Madre, Cinci Banane, Muflă, Papilă şi alţii ca ei vor face deliciul cititorului care are şansa de a şti, chiar cu deformarea voită a arabescurilor realităţii, cum beau, mănâncă, dorm, fac dragoste, călătoresc şi, în general, încearcă să-şi facă viaţa mai frumoasă piloţii, tehnicienii, însoţitorii de bord şi toţi ceilalţi care mişună la unison prin aeroporturile lumii.


      Născut în Nehoiu, județul Buzău, Adrian Voicu a dobândit pasiunea pentru scris de cum a terminat cu bastonașele și “Ana are mere”. In 1996 a devenit inginer de aviaţie, după o scurtă incursiune în cercetare la Institutul de Cercetări pentru Electronică – Bucureşti şi în desktop publishing la o editură demult îngropată.

      În aprilie 2014 a debutat la Institutul Cultural Român cu piesa de teatru Familia, această celulă de bază a societăţii cu rate la bancă, serviciu stresant, amor nebun şi proteza bunicii, piesă care a obținut record de audiență în cadrul Clubului Dramaturgilor.

      În 2009 a obținut “Premiul Special pentru Proză la Festivalul de Literatură Lili” al Asociaţiei Scriitorilor Bucureşti, iar, în 2011, Clubul de Proză “La formarea ideilor” al Uniunii Scriitorilor din România mi-a acordat “Premiul pentru cel mai bun tânăr scriitor al anului 2011”.

      Începând cu 2007 a publicat în revistele Luceafărul, Argeş, Apostrof, Neuma, Actualitatea Literară, Arena Literară, Revista de Suspans, Tiuk!, Filme Cărți, Din dragoste pentru artă, Melidonium, Destine Literare (Revista Asociaţiei Canadiene a Scriitorilor Români), Cenuşă de Trandafir și Apollon.

      Din decembrie 2012 este membru al Uniunii Scriitorilor din România.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.