Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Harta Romania

      Harta Romania

      3.3 / 10 ( 3 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2014
      ISBN:
      5948490930627
      Adaugă în coș
      1900
      Livrare în 24h! (a doua zi) Stoc limitat

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Este o harta turistica - rutiera pliata, prezentand cele mai cunoscute obiective turistice naturale si antropice de-a lungul principalelor cai de comunicatie, afisand si distantele kilometrice dintre localitati.

      Pe harta apar: toate localitatile pana la nivel de comuna, statiuni balneare, complexe turistice, limitele judetelor, trecerile de frontiera, toate drumurile europene, nationale si cele mai noi segmente de autostrazi, caile ferate, porturile maritime si fluviale, aeroporturile internationale, reteaua hidrografica, unitatile de relief, padurile si suprafetele mari de arii umede.

      Printre obiective se pot enumera: parcurile nationale, principalele rezervatii naturale, pesteri, cascade, lacuri, cetati, conace, palate, biserici de lemn, biserici fortificate, moschei, manastiri, faruri etc.

      Harta doreste a fi o introducere in recunoasterea nationala si internationala a enormului potential turistic de care dispune Romania si o prezentare a complexitatii atractiilor acestei tari.

      Continut:

      harta realizata la scara 1:850000
      index al localitatilor
      umbrirea reliefului
      coordonate geografice

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.