Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că 30 noiembrie și 1 decembrie sunt zile libere legale, comenzile plasate în perioada 29 noiembrie - 3 decembrie vor fi livrate începând cu 5 decembrie.

   Hoinareanu

   Hoinareanu

   9.0 / 10 ( 1 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2023
   Tip copertă:
   Paperback
   Nr Pag:
   296
   ISBN:
   9786061721603
   Dimensiuni: l: 13cm | H: 30cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   „Parcurgând volumul de față, cititorii vor înțelege imediat de ce Ionuț Condruz se poate numi deja un talentat umorist român, aflat la început de drum. Hoinăreanu este primul său roman publicat și are ca temă peripețiile pline de haz ale protagonistului în cele mai importante orașe ale țării: Cluj, Iași, Timișoara, Craiova ș.a.

   Atât observator, cât și povestitor al întâmplărilor prin care trece, personajul principal – Hoinăreanu – reușește să imortalizeze cele mai comune defecte umane, realizând astfel o satiră la adresa obiceiurilor și a atitudinilor românești; ardelenii, moldovenii, oltenii sunt surprinși în manifestările lor uneori comice, alteori grotești, iar absurdul vieții se împletește jucăuș cu nuanțe caricaturale și de ironie fină.

   În final, totul se încheie cu o petrecere mare, la fel ca în basme, eveniment la care toți cititorii sunt invitați să ia parte – dar nu doar la petrecere, ci la întreaga poveste, unde pot retrăi alături de Hoinăreanu bucuriile, tristețile, temerile și momentele demne de amintit ale unei călătorii picarești.”

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   You need to authenticate in order to add a review.