Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Howards End

      Howards End

      9.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Editura:
      Nr. pagini:
      392
      Traducatori:
      ISBN:
      9789734660247
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Howards End a inspirat in 1992 o celebra ecranizare, in regia lui James Ivory, cu Anthony Hopkins, Emma Thompson, Vanessa Redgrave si Helena Bonham Carter in distributie.

      Surorile Margaret si Helen Schlegel continua traditia intelectuala a familiei si isi petrec timpul frecventind cercurile artistice si literare londoneze. Familia Wilcox, pe de alta parte, cu totul straina de „viata intelectului si a inimii”, respira mediul necrutator al afacerilor, al „telegramelor si al miniei”. Helen, mezina nonconformista, traieste o scurta poveste de dragoste cu tinarul Paul Wilcox, repede inabusita si cu urmari nedorite. Margaret leaga cu mai virstnicul Henry, stilpul de neclintit al familiei Wilcox, o surprinzatoare prietenie care, dupa moartea neasteptata a sotiei acestuia, se transforma in dragoste si conduce in cele din urma la casatorie. Dar, pe masura ce ii descopera si ii admira barbatului ei firea pragmatica de care are atita nevoie, din aburii iubirii rasare temerea ce ameninta sa desparta destinele celor doua familii.
      „Howards End este cea mai optimista expresie a viziunii unice a lui Forster, o viziune plina de sensibilitate ce transcende limitele temporale ale romanului sau. Complexitatea personajelor si sfortarile pe care le fac acestea ca sa-si pastreze umanitatea intr-o societate ce se depersonalizeaza pe zi ce trece sint la fel de actuale ca la inceputul secolului XX.” (David Lodge)
      „Un roman marcat de ceea ce pare a fi stralucirea perceptiei feminine. Intimplarile povestii sint citeodata greu de impacat cu personajele ei, dar trebuie sa ne amintim ca, «peste tot in lume, oamenii sint ingrijorati ca nu se pot implini... Ici si colo, ei dezvaluie acest lucru si asta le aduce alinare».” (The Guardian)
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.