Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Hyperion

      Hyperion

      7.2 / 10 ( 6 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2009
      Editura:
      Link-uri:
      Nr. pagini:
      768
      Traducatori:
      Tara de origine:
      SUA
      Limba originala:
      Engleza
      Titlu original:
      Hyperion
      Premii:
      Editia:
      I
      ISBN:
      9786069208762
      Dimensiuni: l: 11cm | H: 18cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Pe planeta Hyperion, în afara jurisdicţiei Hegemoniei Omului, aşteaptă Shrike. Unii îl venerează. Alţii sunt înspăimântaţi numai la gându-i. Iar alţii au jurat să-l ucidă. Războiul este pe cale de a cotropi întreaga galaxie, când 7 pelerini pornesc într-o ultimă călătorie spre Hyperion, căutând răspunsuri la enigmele nerezolvate din vieţile lor. O ultimă speranţă… şi un secret teribil. Soarta omenirii ar putea fi în mâinile lor.

      „Fără îndoială unul dintre cele mai bune şi mai îndrăgite romane SF din ultimul sfert de secol.”
      Orson Scott Card

      „Marea realizare a lui Simmons este că nu-şi copleşeşte niciodată cititorii cu un torent de informaţii şi intrigi. El rezumă aproape toate curentele din science-fiction: printre personaje se numără Fedmahn Kassad, un erou de război a cărui poveste îi va atrage pe fanii SF-ului militar, sau Brawne Lamia, un detectiv particular a cărei istorie pătrunde în teritoriul cyberpunk. Fiecare personaj are o poveste ce iluminează alt aspect al vieţii: paternitate, dragoste, moarte, credinţă, artă, loialitate.”
      Fantasy & Science Fiction Magazine

      „O capodoperă a imaginaţiei. Simmons este în mod evident un autor cerebral, care nu se mulţumeşte să «reîncălzească» ideile altora, iar creaţia sa este unică şi detaliată. Romanul examinează idei legate de religie, timp, călătorii spaţiale, putere politică şi chiar relaţiile parentale.”
      Publishers Weekly

      „O capodoperă a science-fictionului, poate unul dintre cele mai de seamă romane care examinează viitorul omenirii şi locul nostru în univers. În acelaşi timp, o carte extrem de personală.”
      Interzone

      „Una dintre cele mai uluitoare şi polimorfice istorii produse vreodată de un autor de SF. Simmons a creat o civilizaţie stratificată şi detaliată din viitorul de peste 800 de ani, o lume futuristă, şi totuşi deosebit de actuală.”
      Herald Tribune

      „Şapte pelerini plecaţi spre planeta Hyperion – dominată de o creatură atotputernică, Shrike – unde speră să afle secretul care va salva omenirea.”
      San Francisco Chronicle

      „Studiul complex al unei părţi sumbre a lumii viitorului.”
      Science Fiction Chronicle

      „O combinaţie minunată de subiecte SF: istoria unui prim contact între civilizaţii, SF militar, satiră socială, simbolism literar, rebeliune colonială, cyberpunk, horror şi două superbe poveşti de tragedii personale. Nu este însă o culegere de nuvele separate; încă din primele pagini, cititorul poate desluşi tiparele profunde, poate simţi forţele ce converg şi întrepătrunderea poveştilor, sub norii din ce în ce mai ameninţători.”
      Isaac Asimov’s Science Fiction Magazine

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.