Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      In cautarea memoriei

      In cautarea memoriei

      Lupta cu boala Alzheimer
      7.7 / 10 ( 3 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      368
      Colectie:
      Traducatori:
      ISBN:
      9786067891393
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Alzheimer a devenit o pandemie a epocii noastre, care afectează direct milioane de oameni din lumea întreagă și, indirect, familiile și prietenii acestora. Începând cu 2016, a depășit bolile cardiovasculare ca principală cauză a decesului în Anglia și Țara Galilor. Pe fondul general al îmbătrânirii populației, oamenii de știință sunt angajați într-o cursă contra cronometru pentru găsirea unor tratamente eficiente de ameliorare a acestei cumplite boli.


      Printre acești cercetători se numără și Joseph Jebelli, specialist în neuroștiințe. Hotărât să scutească alte familii de experiențele zguduitoare prin care a trecut el însuși, s-a hotărât să scrie această carte, care explică ce s-a întâmplat cu bunicul lui.

      În căutarea memoriei ne poartă înăuntrul creierului uman, ca să înțelegem cum acționează boala Alzheimer, pentru ca apoi, într-o îmbinare palpitantă a istoriei cu știința, să ne prezinte eforturile care se fac în toată lumea pentru găsirea răspunsurilor. În căutarea memoriei este cartea definitorie pentru trecutul, prezentul și viitorul bolii Alzheimer.

      „Jebelli reușește o explorare lucidă și încărcată emoțional a științei despre Alzheimer, aducându-i în scenă atât pe cei care investighează boala, cât și pe cei care o îndură.“ – Publishers Weekly

      „În această prezentare accesibilă și meticulos documentată a unei boli distructive, autorul împletește într-un mod tulburător aspectele științifice curente cu poveștile tragice ale familiilor afectate.“ – Sunday Times

      Dr. Joseph Jebelli și-a luat doctoratul în neurobiologie la Institutul de Neurologie din cadrul University College din Londra. Cercetările lui științifice se concentrează pe biologia celulară a bolii Alzheimer.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.