Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      In jurul lumii in 60 de secunde

      In jurul lumii in 60 de secunde

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2020
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      272
      ISBN:
      9786067892413
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil online

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      O carte despre surprinzatoarea calatorie de 1 000 de zile a lui Nuseir Yassin, avand la baza seria video Nas Daily, cu peste 13 milioane de fani pe Facebook.

      In 2016, Nas a pornit intr-o calatorie de 1 000 de zile prin lume. Dar nu s-a indreptat catre obisnuitele atractii turistice, pentru ca a vrut sa cunoasca oameni reali si sa vada locurile pe care le numesc ei „acasa“ — de la sate din Africa si mahalale din India pana la zgarie-norii din Singapore si deserturile Australiei. In fiecare zi a calatoriei, Nas a incarcat pe Facebook cate un clip de 60 de secunde, ilustrand lucrurile uluitoare, cumplite, insufletitoare sau de-a dreptul surprinzatoare care se petrec in lume.

      In jurul lumii in 60 de secunde este uneori un portret izbitor al celor mai neumblate locuri din lume, alteori o explorare emotionanta a inimii omenesti, sub forma unei colectii de povesti optimiste si fotografii uluitoare.

      “Franchetea autorului este remarcabila, iar bucuria cu care-si asuma riscuri este contagioasa (…) Pasiunea lui autentica de a cauta cu ravna dincolo de atractiile turistice obisnuite este irezistibila.” – KIRKUS REVIEWS

      Nuseir „Nas“ Yassin este palestinian nascut in nordul Israelului si vorbește fluent araba, ebraica si engleza. In 2014, a absolvit Harvard, cu diplome in economie si informatica. Dupa ce a lucrat mai putin de doi ani ca programator, a renuntat la serviciu si a pornit intr-o calatorie care l-a dus prin toata lumea. La 5 ianuarie 2019, a incheiat Ziua 1 000 a calatoriei Nas Daily cu peste 13 milioane de fani si 4,5 miliarde vizualizari pe Facebook.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.