Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Inamici publici
   Inamici publici
   0.0 / 10 ( 0 voturi)
   Categorii:
   Legare:
   Paperback
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2009
   Editura:
   Nr Pag:
   344
   Traducatori:
   Editia:
   I
   ISBN:
   9789734614684
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Revelatia editoriala a toamnei 2008 in Franta
   Meciul de ping‑pong intelectual al secolului: lovituri razante, lovituri taiate, lovituri perfide, retrageri strate­gice, reverente reciproce in fata fiecarei lovituri izbu­tite. Un dialog cu ritm aprins, enervant, contrariant, obraznic pe alocuri, pe care nu ai cum sa nu‑l urma­resti cu sufletul la gura, de la prima la ultima pagina. Pariul jocului? Mai mult decit o reglare de conturi cu detractorii trecuti, prezenti si viitori ai filosofului BHL si prozatorului MH, incercarea de a contraria asteptarile „haitei” si de a o zadari in continuare. Placerea certa a celor, de‑acum, doi aliati de a‑si schimba statutul de victime publice in acela de ina­mici publici. Dar si, dincolo de asta, o suita de digre­siuni sclipitoare, de reflexii si de provocari privind iudaismul, conditia intelectualului angajat, compe­titia spirituala intre Atena si Ierusalim, intre filosofia greaca si Biblie.
   „Totul, asa cum se spune, ne desparte – cu exceptia unui singur punct, fundamental: sintem, si unul, si altul, doi indivizi destul de demni de dispret.” (Michel Houellebecq)

   „Cuvintele sint cele care declanseaza conceptele, iar nu conceptele cele care pun in miscare cuvintele! Ideea potrivita razbate prin spartura, prin ochiul de senin, prin dira de lumina pe care a creat-o lucrul cuvintelor..” (Bernard-Henri Levy)

   „Anumitor persoane poate li s-a intimplat sa faca dragoste intr-o stare de deplina luciditate; nu le invidiez. Mie, intr-o stare de deplina luciditate, nu mi s-a intimplat decit sa-mi fac socotelile; sau valiza.” (Michel Houellebecq)
    

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   You need to authenticate in order to add a review.