Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Inceputul tuturor lucrurilor

      Inceputul tuturor lucrurilor

      7.3 / 10 ( 3 voturi)
      Varsta recomandata:
      16-18 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2015
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      304
      ISBN:
      9786069383278
      Dimensiuni: l: 13.6cm | H: 20.3cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Inceputul tuturor lucrurilor este un roman liric, sfasietor si plin de umor despre cat de greu este sa joci rolul pe care se asteapta toata lumea sa-l joci si despre cum pot izvori inceputuri noi din finaluri abrupte si tragice.

      Ezra Faulkner trebuia sa fie regele balului, dar asta a fost inainte – inainte ca iubita sa-l insele, inainte ca un accident de masina sa-i sfarame genunchiul si inainte sa se indragosteasca de fata cea noua, Cassidy Thorpe.

      Ezra, baiatul perfect si admirat de toti, este convins ca oamenii sunt sortiti ca la un moment dat pe parcursul existentei lor sa apara o tragedie – o singura intamplare, - in urma careia viata este privita cu alti ochi, abia atunci fiindu-le dat sa traiasca lucruri cu adevarat importante. Momentul lui tragic, de cumpana, a sosit atunci cand era pregatit sa le piarda pe toate: intr-o noapte ingrozitoare, un sofer neatent ii distruge genunchiul lui Ezra, cariera lui sportiva si viata sociala.

      Acum, ca nu mai e candidatul preferat pentru titlul de Regele Balului, Ezra ajunge la masa exclusilor unde o cunoaste pe Cassidy Thorpe. Cassidy e diferita de toti oamenii pe care Ezra i-a intalnit vreodata – e fireasca fara sa faca eforturi si extraordinar de inteligenta.

      Impreuna, Ezra si Cassidy descopera flash mob-urile, comorile ingropate si un pudel care ar putea fi reincarnarea lui Jay Gatsby. Dar pe masura ce Ezra se dedica unor studii noi, unor prietenii noi si unei iubiri noi, descopera ca unii oameni, aidoma cartilor, sunt usor de interpretat gresit. Si acum trebuie sa analizeze: daca acel moment tragic, de cumpana, a lovit deja, ce te mai faci atunci cand esti nevoit sa infrunti ghinioanele care nu inceteaza sa apara?

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.