Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Intalniri militare cu extraterestrii

      Intalniri militare cu extraterestrii

      Adevaratul razboi al lumilor
      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2019
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      428
      ISBN:
      9786069433423
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere
      „Profesorul Stephen Hawking a avertizat la un moment dat că orice interacțiune între extratereștrii și umanitate ar putea rezulta într-o semnificativă punere în pericol a supraviețuirii noastre ca specie. Frank Joseph prezintă dovezi convingătoare că asemenea contacte ar fi avut loc deja.”
      – Peter B. Davenport,
      director al National UFO Reporting Center
      Deși întâlniri cu vehicule spațiale extraterestre sunt raportate de foarte mult timp – există consemnări chiar din timpul domniei faraonului Tutmes al III-lea din Egipt (1479 î.C) – abia începând din secolul al XX-lea aparițiile OZN-urilor și întâlnirile extraterestre au fost cu adevărat documentate în special datorită avansului tehnologic a modalităților de înregistrare a informațiilor precum și a creșterii numerice a incidentelor, în special ale celor cu forțele militare.
      Dezvăluindu-și cercetările sale intensive precum și dovezile verificabile pe care le-a descoperit, Frank Joseph prezintă o cuprinzătoare istorie militară a confruntărilor armate dintre oameni și extratereștrii în secolele XX și XXI. Acestea ne arată cum odată cu dezvoltarea bombelor atomice și a rachetelor balistice, frecvența implicării extraterestre în treburile umanității a crescut dramatic.

      Autorul examinează de asemenea și evenimente recente prin care s-au realizat intervenții directe ale extratereștrilor în desfășurarea firească a lucrurilor – precum topirea centralei nucleare de la Fukushima în Japonia și abandonul de ultim moment a lansării rachetei Falcon 9 a lui Elon Musk, ambele evenimente fiind acompaniate de OZN-uri. Prin divulgarea necenzurată a multitudinii de astfel de evenimente pe parcursul ultimului secol, Frank Joseph ne oferă prima carte de referință în domeniul întâlnirilor militare cu extratereștrii.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.