Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Introducere in opera Kleiniana

      Introducere in opera Kleiniana

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2019
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      152
      Colectie:
      ISBN:
      9789731998152
      Dimensiuni: l: 14cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Aceasta este o retipărire a ediţiei revăzute şi extinse a celui mai lucid şi cuprinzător studiu al scrierilor Melaniei Klein. Dr. Segal a adăugat importante capitole noi despre opera timpurie a Melaniei Klein şi despre tehnică, de asemenea o listă cronologică completă a publicaţiilor ei.

      Hanna M. Segal s-a născut în Polonia în august 1918 şi a studiat medicina în Varşovia şi Paris înainte să se califice la Şcoala de Medicină Poloneză (Polish Medical School) în Edinburgh în 1943. A devenit psihanalist patru ani mai târziu, fiind formată de Melanie Klein, cu Paula Heimann şi Joan Riviere ca primi supervizori. Dr. Segal după aceea s-a calificat în analiza copilului şi apoi a devenit analist formator în Societatea Psihanalitică Britanică (British Psychoanalytical Society) în 1951-52. Pe urmă a fost Preşedinte al Societăţii Britanice de psihanaliză (British Psychoanalytical Society) şi Vice-preşedinte al Asociaţiei Internaţionale de Psihanaliză (International Psychoanalytical Association). Este membru al Colegiului Regal de Psihiatrie (Royal College of Psychiatry) şi a fost de asemenea Profesor Vizitant la Catedra Memorială Freud (Freud Memorial Chair), Colegiul Universitar (University College), Londra.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.