Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      Istoria Gustului

      Istoria Gustului

      3.0 / 10 ( 2 voturi)
      Legare:
      Hardcover
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2008
      Editura:
      Editia:
      I
      Nr Pag:
      368
      Colectie:
      Țara de origine:
      SUA
      Limba Original:
      Engleza
      Titlu Original:
      The History of Taste
      Co Publisher:
      Thames&Hudson London
      Culori Text:
      O culoare
      Culori Coperta:
      Policromie
      Numar Ilustratii:
      238
      ISBN:
      9789738875814
      Dimensiuni: H: 26cm | l: 21cm | 3cm | 1640g
      Adaugă în coș
      125.13
      Livrare în 24h! (a doua zi) În stoc
      Livrare astăzi cu bicicleta.
      Livrare în 24h! (a doua zi)

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 15 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Istoria gustului este prima carte care discută realizările culinare ale diferitelor civilizaţii, din trecut şi prezent, descoperirile de ultimă oră din istoria mondială a gastronomiei, aruncând o nouă lumină asupra plăcerii de a mânca. Rezultatul este o complexă istorie a gustului: o incursiune prin cele mai elevate, elegante şi plăcute gânduri despre mâncare – ingrediente, preparare, prezentare – din preistorie până în prezent. Care este motivul pentru care europenii, a căror bucătărie a fost una puternic condimentată începând din vremea Imperiului Roman, au ajuns să piardă complet gustul condimentelor până în secolul al XIX-lea? Cum au influenţat cafeaua şi ciocolata obiceiurile culinare europene şi comerţul internaţional? Care au fost originile sofisticatei şi variatei bucătării arabe? De la început până la sfârşit, aceste pagini spun povestea incitantă şi bogat ilustrată a unuia dintre obiceiurile umane vitale, care nu doar ne ţine în viaţă, ci ne face să ne simţim vii. Paul Freedman este profesor de istorie Chester D. Tripp la Universitatea Yale, anterior şeful Catedrei de Istorie. O autoritate în istoria medievală a Spaniei, el este autorul lucrării Images of the Medieval Peasant, care a fost premiată de Medieval Academy of America cu Medalia Haskins în 2002. Zeci de ani a căutat – şi a găsit – mâncăruri rafinate şi noi experienţe culinare în numeroase ţări.


      Paul Freedman este profesor de istorie Chester D. Tripp la Universitatea Yale, anterior şeful Catedrei de Istorie. O autoritate în istoria medievală a Spaniei, el este autorul lucrării Images of the Medieval Peasant, care a fost premiată de Medieval Academy of America cu Medalia Haskins în 2002. Zeci de ani a căutat – şi a găsit – mâncăruri rafinate şi noi experienţe culinare în numeroase ţări.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
      Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.