Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că 15 august este zi liberă, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 12 august, ora 15 și până luni, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 16 august.

   Istoria lecturii

   Istoria lecturii

   10.0 / 10 ( 2 voturi)
   Legare:
   Hardcover
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2011
   Editura:
   Nr Pag:
   416
   ISBN:
   9786065791329
   Dimensiuni: H: 24.5cm | l: 16.5cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Istoria lecturii este o celebrare spectaculoasă a rasei umane. De la tăbliţele cerate la CD-ROM, de la hoţii de cărţi la incendiatorii de cărţi, de la bufonii la sfinţii cărţilor, eseul de faţă (condimentat cu 140 de ilustraţii) despre misterele cititului urmează firul istoriei tumultuoase, în vârstă de 6 000 de ani, a cuvântului scris, al cărei adevărat erou este, de fapt şi de drept, cititorul. Dacă vă place să citiţi, în sfârşit v-aţi descoperit povestea.

   „Niciun om care parcurge până la final firul narativ al lui Manguel nu ar trebui să se mai simtă vreodată vinovat că-şi neglijează casa, facturile, copiii, somnul – sau orice altceva – doar ca să se retragă în tihnă cu o carte bună, dacă nu chiar cu o carte excepţională.“ Newsweek

   „Câteva ore petrecute în compania acestei cărţi le vor reaminti celor care au nevoie să li se reamintească faptul că există o legătură uluitoare între cuvânt şi lume.“ Boston Magazine

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.