Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că 30 noiembrie și 1 decembrie sunt zile libere legale, comenzile plasate în perioada 29 noiembrie - 3 decembrie vor fi livrate începând cu 5 decembrie.

   Jazz pentru iguane

   Jazz pentru iguane

   8.7 / 10 ( 9 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2018
   Editura:
   Nr Pag:
   102
   ISBN:
   9786067261127
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Jazz pentru iguane e primul volum relevant de poezie în cheie LGBT din România, deci si-a rezervat din capul locului o pozitie istorica. Dar interesul sau nu se limiteaza la acest context sociopoetic amplificat de apropierea unui referendum pentru familie.

   Razvan Andrei ofera o poezie maximalista, în care senzorialitatea electrica, electrica si multipla, pusa sub semnul lui Walt Whitman, explodeaza controlat într-un desen conceptual auster de tip ikebana.

   Mihai Iovanel

   Media

   „Jazz pentru iguane e primul volum relevant de poezie în cheie LGBT din România, deci și-a rezervat din capul locului o poziție istorică”, scrie criticul Mihai Iovănel pe coperta a patra a acestui volum de poeme proaspăt apărut la Editura Brumar. Am aflat de el cum se cuvine, adică de pe marele Facebook, pentru că tocmai a fost lansat la final de iunie și vestea s-a răspândit sub formă de share-uri și statusuri. În sfârșit, mi-am zis. Și m-am apucat de citit.

   Mai multe detalii găsiți aici

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   You need to authenticate in order to add a review.