Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Miercuri, 1 mai, serviciile de asistenţă telefonică şi cel de operare vor fi indisponibile. Toate comenzile plasate în această zi vor fi operate începând cu data de 2 mai. Vă mulţumim!

      Jurnal
      7.8 / 10 ( 9 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      464
      ISBN:
      9786065946194
      Dimensiuni: l: 14cm | H: 21cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Planeta Rilke. Totul se află înlăuntru și poate fi regăsit, reînnoit, reinventat, cu forţe nebănuite, astfel fiind reinventată lumea din preajmă, care renaște prin tine și se împlinește odată cu ceea ce ești, devenind, clipă de clipă. Ființa nouă, regăsită în forul lăuntric, își proiectează bogăția și forța, reinventând lumina, care strălucește, cucerind și binecuvântând totul. În paginile rilkeene vom găsi, adesea, o revărsare de lumină formatoare, de care poetul ne învață să profităm, să ne bucurăm, reîntorcându-ne spre interioritatea de care nu este exclus că ne-am înstrăinat. Fascinația simțită față în față cu ceea ce ești, drumul spre tine însuți și drumul spre lume, unghiul din care să te reapropii de universul tău unic se constituie, încet-treptat, într-un demers unic, dotat cu forța de a te reînvăța cum să citești cartea ființei. Parcurgând-o fără grabă, cu iubire, deci, atenție, înțelegere, răbdare, înveți, în realitate, să citești lumea prin care treci, cântând.

      Însemnările jubilatorii se transformă, sub ochii noştri, în prelungirea încinselor lecturi de sine, în exces de forţă, deci, într-o iubire atât de puternică, încât eliberează din lanţurile fricii, devenind o laudă fiinţei, o laudă făcută împlinirii, poeziei, fabuloasei călătorii ai cărei protagoniști suntem: Viața.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.