Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      La Ceruri si inapoi

      La Ceruri si inapoi

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2014
      Editura:
      Nr. pagini:
      208
      Traducatori:
      ISBN:
      9786068420622
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

       

      Relatarea extraordinara a unui medic despre moarte, ceruri, ingeri si revenirea la viata: Intamplare adevarata.

      In 1999, in regiunea Los Rios din Chile, dr. Mary Neal, chirurg ortoped, sotie devotata si mama iubitoare, s-a inecat intr-un accident de caiac. In timp ce cobora o cascada, caiacul ei s-a blocat la fundul apei si ea a fost complet acoperita. In ciuda eforturilor de salvare, Mary a ramas prea mult timp sub apa si, drept urmare, a murit.

      La Ceruri si inapoi este povestirea remarcabila a calatoriei sale spirituale si descrie ce s-a intamplat in trecerea de la viata la moarte, la viata eterna si inapoi la viata pamanteana. Prezentand in detaliu sentimentele ei, mediul ceresc, comunicarea cu ingerii si tristetea profunda cand si-a dat seama ca nu-i venise vremea, Mary ne impartaseste experienta captivanta a unui miracol din zilele noastre.

      Viata lui Mary s-a schimbat definitiv prin intelegerea misiunii ei personale pe Pamant, prin constientizarea lui Dumnezeu, prin relatia apropiata cu Iisus Hristos, iar calatoria ei spirituala a fost brusc intarita de experienta directa din ceruri. La ceruri si inapoi va va refamiliariza cu speranta, cu uimirea si cu promisiunea cerurilor, imbogatindu-va credinta si calea proprie cu Dumnezeu.
       

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.