Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Lean In

   Lean In

   Femeile, munca si vointa de a conduce
   8.0 / 10 ( 5 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2015
   Editura:
   Tip copertă:
   Paperback
   Nr Pag:
   320
   Colectie:
   ISBN:
   9786067411812
   Dimensiuni: H: 20cm | l: 13cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Cumpărat des împreună cu:
   Descriere

   În prezent, în aproape întreaga lume barbații continuă să dețină o majoritate covârșitoare a pozițiilor de conducere din guverne și industrie, iar femeile încă nu-și fac auzite vocile. Sheryl Sandberg încearcă să înlăture ideile preconcepute privitoare la viața și alegerile femeilor care muncesc, oferindu-le sfaturi practice despre felul în care să-și gestioneze eficient cariera și să îmbine reușitele profesionale cu împlinirea personală, artându-le, în același timp, bărbaților cum să își susțină mai bine partenerele, pentru a avea și ei de câștigat. Un îndemn curajos și încurajator pentru o lume mai bună.

   „Sheryl oferă sfaturi practice privind gestionarea și depășirea provocărilor pe care le presupune ascensiunea în carieră. Lean In este o lectură fascinantă, spirituală și plină de semnificație pentru femeile (și bărbații) din orice generație.“ (Condoleezza Rice, fost secretar de stat al SUA)

   „Lean In îmbină abilitatea lui Sheryl de a sintetiza informațiile cu priceperea ei de a scoate ce e mai bun din oameni. Cartea îi va ajuta pe toți cititorii – în special pe bărbați – să devină lideri mai buni și mai eficienți.“ (Mark Zuckerberg, fondator și CEO Facebook)

   Sheryl Sandberg donează toate veniturile sale din vânzarea acestei cărți fundației Lean In, organizație nonprofit care încurajează femeile să-și urmeze ambițiile, și altor organizații care sprijină femeile. Alătură-te comunității Lean In pentru a continua discuția, pe www.facebook.com/leanin.org sau pe www.leanin.org

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.