Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Lenin. O biografie
      Lenin. O biografie
      Lenin. O biografie
      Lenin. O biografie
      Lenin. O biografie
      Lenin. O biografie
      Lenin. O biografie
      Lenin. O biografie
      Lenin. O biografie
      Lenin. O biografie
      Lenin. O biografie

      Lenin. O biografie

      6.5 / 10 ( 6 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2020
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      472
      Colectie:
      ISBN:
      9789734678242
      Dimensiuni: l: 16cm | H: 23.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      "Biografie politică la superlativ.” (Sunday Telegraph)

      Lenin este și astăzi o personalitate controversată. Unii îl privesc cu aversiune, alții încă îi propagă ideile. În poate cea mai cunoscută și mai bine documentată biografie a lui Lenin, Robert Service ni-l prezintă așa cum nu îl întîlnim în cărțile de istorie: ca o figură politică marcantă, dar și ca un om obișnuit. Un om care s-a bucurat de susținerea familiei, dar care, după ce fratele său a fost executat din ordinul țarului, a devenit un rebel. Un om a cărui dorință de distrugere s-a dovedit a fi mai puternică decît dragostea pentru proletariatul în slujba căruia susținea că se află. Un om care, împins de preocupările sale intelectuale și de furia împotriva regimului, a ajuns, dintr-un tînăr activist marxist, fondatorul partidului comunist și al statului sovietic. Un om care a lăsat moștenire Rusiei opresiunea politică și intimidarea socială, dar pe care, în pofida suferințelor îndurate de pe urma comunismului, mulți l-au jelit la moartea sa și după aceea.

      „Cel mai bun punct de plecare pentru a-l cunoaște pe fondatorul bolșevismului este cartea istoricului britanic Robert Service. Service scrie împotriva canonului referitor la Lenin care predomină atît în Est, cît și în Occident.” (New York Review of Books)

      „Cea mai importantă contribuție a cărții sînt informațiile de ordin personal. Datorită lor, Lenin apare mai uman, dar și mai înspăimîntător. Service nu lasă relatările să alunece în sentimentalism și nu uită nici o clipă despre cine vorbește.” (Wall Street Journal)

      „Dacă, datorită anumitor circumstanțe, istoria nu s-ar fi întors în favoarea lui, Lenin ar fi putut rămîne un exilat anonim. Această biografie superbă arată de ce nu s-a întîmplat așa.” (Booklist)

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.