Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Coșul tău este gol.
   Comandă
   ×

   Ai 10%, 15% sau 20% reducere, în funcție de câte cărți pui în coș. Detalii aici.

   Less
   Less
   Less
   Less
   Less
   Less
   Less
   Less
   Less
   Less
   7.5 / 10 ( 4 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicarii:
   2019
   Editura:
   Tip coperta:
   Paperback
   Nr. pagini:
   304
   Traducatori:
   Premii:
   ISBN:
   9789734678341
   Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 14 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Premiul Pulitzer 2018

   Less este povestea călătoriei lui Arthur prin lume şi prin propriul trecut. Romancier eşuat, el e pe cale să împlinească cincizeci de ani. Într-o zi primeşte prin poştă o invitaţie la nuntă: astfel începe fantezia lui în jurul lumii în optzeci de zile, care îl va duce în Mexic, Italia, Germania, Maroc, India şi Japonia şi va lăsa mii de kilometri între el şi problemele cu care refuză să se confrunte. Ce ar putea merge prost? Ei bine, Arthur se îndrăgosteşte în Franţa, scapă de moarte ca prin urechile acului la Berlin, supravieţuieşte cu greu unei furtuni de nisip în Sahara şi ajunge în Japonia prea devreme pentru florile de cireş. O poveste de dragoste, uneori cu un ghimpe împotriva „americanului în străinătate”, dar şi o meditaţie inspirată de trecerea timpului şi de simţăminte umane, Less dezvăluie un scriitor cu talentul rar de a înlătura vălul care ascunde comedia umană.

   „Greer face din călătoria picarescă a lui Arthur Less un roman înţelept, spiritual. Nu e o poveste turistică precum Mănîncă, roagă-te, iubeşte, ci mai degrabă un jurnal de călătorie plin de umilinţe ce se termină fericit, cu un personaj care ajunge să se cunoască pe sine.” (The National Book Review)

   „Deşi Greer este înzestrat cu talentul de a surprinde situaţiile amuzante, el meditează şi la lucruri profunde. Protagonistul se lasă furat de gîndul înaintării în vîrstă, al singurătăţii, se teme că-i părăsit de talent, îşi plînge uneori de milă. Toate acestea fac din Arthur personajul unui roman puternic, amuzant şi înţelept, plin de întorsături de situaţie neaşteptate.” (San Francisco Chronicle)

   „Precum Arthur, protagonistul poveştii, Less este un companion excelent... E cel mai amuzant, mai inteligent, mai uman roman apărut de la debutul lui Tom Rachman, în 2010, cu The Imperfectionists.” (The New York Times Book Review)

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.