Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Miercuri, 1 mai, serviciile de asistenţă telefonică şi cel de operare vor fi indisponibile. Toate comenzile plasate în această zi vor fi operate începând cu data de 2 mai. Vă mulţumim!

      Limba japoneza
      Limba japoneza
      Limba japoneza
      Limba japoneza
      Limba japoneza
      Limba japoneza
      Limba japoneza
      Limba japoneza
      Limba japoneza

      Limba japoneza

      Simplu si eficient. Caiet de exercitii
      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2019
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      384
      Editia:
      a III-a
      ISBN:
      2000000909233
      Dimensiuni: l: 16cm | H: 23.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Caietul de exerciţii vă ajută să vă perfecţionaţi cunoştinţele practice de limba japoneză, putînd fi utilizat ca material complementar pentru orice manual sau curs. Prima parte conţine teste de gramatică şi casete cu informaţii teoretice prezentate schematic pentru începători, în timp ce partea a doua vă familiarizează cu sarcinile specifice examenului Japanese-Language Proficiency Test, propunînd exerciţii de înţelegere a textelor japoneze. Pe lîngă cheia şi traducerea exerciţiilor, care permit verificarea răspunsurilor la teste, în volum găsiţi un compendiu de gramatică util pentru recapitularea noţiunilor teoretice şi kanji explicate în funcţie de radicali.

      Neculai Amălinei (n. 1951), inginer, traducător, redactor, editor executiv şi director de publicaţie, preocupat de inginerie lingvistică şi cultură japoneză. Este editor executiv al lucrării Kanji în 60 de texte, publicată de Editura Business Print cu asistenţă financiară oferită de Japan Foundation, Urawa, Japonia. La Editura Polirom semnează traducerea şi comentariile la Cartea celor cinci cercuri – Gorin no Sho de Miyamoto Musashi (ed. I, 2000; ed. a IV-a, 2018), Zen în artele marțiale de Joe Hyams (2014) şi Introducere în budismul Zen de Daisetz T. Suzuki (2014). A mai publicat Curs practic de Karate Dō (2006), Limba japoneză. Simplu şi eficient (ed. I, 2003; ed. a IX-a, 2019), Dicţionar japonez-român de Gakushū Kanji (în colaborare cu Jack Halpern, 2008) şi Dicţionar japonez-român (în colaborare cu Jack Halpern, 2013). (http://www.shogun.ro; office@shogun.ro).

      Ana-Maria Fujii (n. 1974) este lector de limbi străine şi traducătoare freelance. A absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia japoneză-engleză, în 1997. În anul 2002 şi-a completat studiile la Universitatea de Ştiinţe ale Educaţiei Nara, Japonia, cu un masterat în educaţie pentru înţelegere internaţională. Semnează traducerea şi comentariile la cartea pentru copii Vulpoiul Gon și alte povestiri de Niimi Nankichi (Pim, 2015).

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.