Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Love & Luck

      Love & Luck

      O calatorie norocoasa prin Irlanda
      8.2 / 10 ( 5 voturi)
      Varsta recomandata:
      14-16 ani, 16-18 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2019
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      320
      Traducatori:
      Volum din serie:
      2
      ISBN:
      9786068754680
      Dimensiuni: l: 13.5cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Sa calatoresti prin Irlanda este o experienta unica. Fiindca ai de-a face cu un taram fermecat, asteapta-te sa ti se intample tot felul de lucruri neprevazute si minunate.

      Trei adolescenti pornesc intr-o inedita calatorie prin Irlanda si descopera, treptat, cat de multe lucruri ii leaga si cum se poate vindeca un suflet ranit.
      Addie viziteaza Irlanda, supranumita Insula de Smarald, cu ocazia extravagantei nunti a matusii sale. Astfel, spera sa-si ia gandul de la o decizie neinspirata, in urma careia s-a ales cu inima franta. Dar Ian, fratele ei preferat, nu vrea sa o lase sa-si uite greseala, iar pisalogeala lui duce la certuri intre ei doi, altadata nedespartiti.

      Cand fata descopera un ghid de calatorie neobisnuit, Irlanda pentru cei cu inima franta, uita pentru o vreme de zbuciumul ei si de criticile lui Ian.
      Apoi totul ia o intorsatura neasteptata. Fata se trezeste ca face turul Insulei de Smarald in cea mai mica masina din lume, impreuna cu Ian si cu amicul lui, simpaticul Rowan. Pe masura ce strabat dealuri inverzite si intalnesc castele parca desprinse din povesti, Addie spera ca ghidul ei de calatorie o va ajuta sa depaseasca suferinta si sa-si recapete increderea in sine.

      In copilarie, JENNA EVANS WELCH a fost genul de cititoare nesatioasa pentru care n-a existat alta optiune decat sa devina ea insasi scriitoare. Este autoarea aclamatului roman Love & Gelato, bestseller New York Times, si a recent publicatului Love & Luck. Locuieste in Salt Lake City, Utah, impreuna cu sotul si cei doi copii. Atunci cand nu scrie, Jenna se joaca de-a v-ati ascunselea cu copiii sai ori creeaza, cu entuziasm, dezastre metodice in bucatarie.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.