Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Lumina dintre oceane

      Lumina dintre oceane

      7.5 / 10 ( 12 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      360
      Traducatori:
      ISBN:
      9789734666096
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere
      Dragostea cere totul
      Acum si pe marile ecrane

      Devenita bestseller, Lumina dintre oceane a fost desemnata cea mai buna carte a lunii august 2012 de Amazon.com, unanim considerata un debut spectaculos al scriitoarei de origine australiana M.L. Stedman.

      Dupa patru ani de cosmar petrecuti pe fronturile Primului Razboi Mondial, Tom Sherbourne se intoarce in tara natala, Australia, angajindu-se paznic de far pe Ianus Rock, o insula aflata la distanta de o jumatate de zi de coasta. Izolati de restul lumii, Tom si frumoasa lui sotie, Isabel, incearca zadarnic sa devina parinti. Cind orice speranta parea pierduta, pe tarm esueaza o barca ducind un cadavru si un nou-nascut. Incalcindu-si principiile, Tom si Isabel decid sa pastreze copilul, considerindu-l un dar de la Dumnezeu. Dupa doi ani, cind se intorc pe continent, descopera ca hotarirea luata le-a schimbat iremediabil destinele.

      „Iata un roman in care salvarea unui personaj aduce cu sine pierderea tragica a altuia, desi noi, cititorii, am vrea cu disperare sa nu moara nimeni. Lectura romanului Lumina dintre oceane este o experienta halucinanta, dramatica.” (Monica Ali)

      „O minunata poveste a iubirii si a pierderii, a dreptatii si a raului, a ceea ce oricare dintre noi ar face pentru cel iubit.” (The Boston Globe)

      „Descrierile labirintice ale salbaticei coaste a Australiei sint fascinante, cum fascinanta este si usurinta cu care scriitoarea stapineste vechile povesti ale locului. Pe masura ce cuplul de la far este atras in imprejurari din ce in ce mai tragice, cele doua stranii destine devin cumva apropiate, familiare.” (The New Yorker)
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.