Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Coșul tău este gol.
   Comandă
   M-am intors acasa

   M-am intors acasa

   10.0 / 10 ( 6 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicarii:
   2021
   Editura:
   Tip coperta:
   Paperback
   Nr. pagini:
   230
   ISBN:
   9786069523261
   Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
   Indisponibil
   Indisponibil online

   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 14 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   „Claudia Tănăsescu scrie și ilustrează un drum parcurs înapoi, înspre un sine uitat sau neglijat, cu gândul de a merge mai departe și de a se regăsi. Și ca să se regăsească scrie, caută printre amintiri și speranțe, surprinde imagini cu și despre ea, e avidă de adevăruri care să o întoarcă acasă. Și nu acasă în România, ci acasă în locurile ei cele mai frumoase și mai urâte, mai tandre, mai imprevizibile și mai protectoare.

   Apreciez hotărârea Claudiei de a porni la drum spre sine însăși, spre dorințele și gândurile ei cele mai sincere și spre adevărata Claudia cu bune și cu rele. În imagini văd cu câtă sensibilitate a fost parcurs drumul ei înapoi (în trecut) spre înainte (în prezent).
   Transmit tuturor cititorilor îndemnul de a găsi în autoarea acestor rânduri și fotografii un exemplu de forță și sensibilitate, de oprire în loc în vârtejurile de zi cu zi și de pus și repus întrebări precum: cine (mai) sunt eu? de unde vin și unde mă îndrept? unde-mi sunt rădăcinile? sau (mai) sunt sincer cu mine și cu cei din jurul meu?
   Claudia Tănăsescu își reconstruiește o lume pe care era să o rateze mizând pe idei gata făcute, bine că s-a oprit la timp.”
   Alina Calotă și Bogdan Botofei

   Prezentare autor: Salut, sunt Claudia. Dacă ar fi să mă definesc prin ceea ce fac, atunci vă spun că fotografiez, scriu, țin cursuri, fac tururi ghidate, deci s-ar putea spune că sunt o foto-scriitoare-profă-ghid. Nu am făcut dintotdeauna asta, am parcurs un drum lung și întortocheat în căutarea vocației. Este un drum presărat cu ocolișuri și revelații, cu deturnări și sclipiri de sens, cu momente de cădere liberă și de curaj extraordinar. Un drum care trece prin cunoștere de sine și explorare a ce sunt și ce nu sunt. Un drum spre autenticitate și creativitate.

   Despre toate acestea este vorba în munca mea și în ce veți găsi pe aici pe site. Fotografia și scrisul sunt niște instrumente minunate de explorare a lumii interioare și exterioare, de exprimare și de conexiune. Mă bucur că le-am primit în dar și încerc să le folosesc spre bine și să dau roadele lor mai departe.

   Îmi doresc ca prin experiența și munca mea să îi inspir și pe alții să vadă frumusețea din jur, să se uite cu sinceritate în sine și să-și urmeze vocația.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.