Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Mai mult decat un avocat

      Mai mult decat un avocat

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      244
      ISBN:
      9786063902383
      Dimensiuni: l: 16cm | H: 23cm
      Adaugă în coș
      7900
      Livrare în 24h! (a doua zi) Stoc limitat

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Alina Maria și Andreea Oana Șerban probeaza succesul Metodei DFL prin experiența multi-pasionala, credința lor și modul sanatos de viața. Absolvente de Drept, cu Master in Marketing și Comunicare (IULM Milano), Strategie Societara (Bocconi, Milano), MBA (Monte Carlo), Master NLP, Școala de Coaching, Tehnician Nutriționist, și, in curand, absolvente de Psihologie și Psihoterapie Integrativa, Alina Maria și Andreea Oana sunt avocate in Baroul București și Baroul Milano.

      Experiența lor internaționala, clienții din nenumarate domenii – și cazurile acoperind cea mai neașteptata problematica legala –, succesele profesionale și felul in care decurg relațiile lor cu lumea le recomanda intemeiat. O lume mai buna – care crește armonios – se bazeaza pe rigoarea dezvoltarii personale și deci pe relaționare. O asemenea lume mai buna incepe cu intenția lor și continua cu Metoda DFL. Inspirate și, la randul lor, surse de inspirație, autoarele au mai publicat un volum de succes, „Unici și diferiți”, au susținut cauze umaniste, au promovat inovația in domeniile in care sunt experte. Vorbitoare cu vocația sinceritații și deci cu credibilitate, cu experiența și deschidere spirituala, Alina Maria și Andreea Oana se prezinta și se reprezinta prin ceea ce fac neincetat pentru alții și pentru propria dezvoltare personala. In ședințele de coaching cu avocații și propriii clienți, Alina Maria și Andreea Oana aplica Metoda DFL cu rezultate excelente.

      Sunt „martorul” evoluției profesionale a colegelor Alina și Andreea Șerban: le-am vazut cum au reușit sa devina „unice și diferite”, parafrazand titlul uneia dintre carțile scrise de ele. M-au impresionat pasiunea și energia cu care se implica in tot ce iși propun sa faca.
      Cele doua doamne sunt dovada ca profesia de avocat contribuie la dezvoltarea personala și profesionala, permițand, celor care iși doresc, sa prezinte societații și cealalta fața a avocatului, indepartata de tiparele dreptului.
      Avocat Ion Dragne – Decan al Baroului București

      I have been collaborating with Șerban & Șerban since 2002. They definitely are not the typical lawyers who stay in the office and go to courts. They are “hands on” lawyers with great inter-personal skills and high EQ. I have enjoyed their solutions based focus and business attitude. They have solved complex situations for us, and, believe me, there were many...
      Konstantinos Diamantopoulos, Member of the BOD, Marathon Invest, Viva Credit IFN
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.