Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Maitre Negresco
      Maitre Negresco

      Maitre Negresco

      8.6 / 10 ( 8 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Editura:
      ISBN:
      9789731996110
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Faptul ca hotelul "Regina", la care poposea, începând cu anul 1895, timp de două luni pe an, Regina Victoria, era situat pe colina Cimiez, oferind o unică priveliște panoramică a Mediteranei și a orașuilui Nisa, a fost un argument suficient pentru ca marile hoteluri să fie amplasate acolo (Grand Hotel, Riviera, Winter, Alhambra, Hermitage), orice altă locație fiind aprioric sortită eșecului. Proiectul construirii unui hotel "ca în povestea celor 1001 nopți", pe malul mării, la capătul opul colinei al celebrei Promenade des Anglais, practic "la capătul lumii", a generat nedumerire, neîncredere și chiar scandal. Urmărindu-și visul de a construi o operă de neuitat care să-i perpetueze amintirea peste generații, inițiatorul revoluționarului proiect nu a renunțat.

      Astăzi, la peste o sută de ani de la inaugurare, Hotelul NEGRESCO din Nisa continuă să fie un simbol al rafinamentului francez și un reper unic al industriei hoteliere mondiale. Povestea fondatorului său, românul Henri Alexandre Negresco (1870 - 1920), s-a estompat în negura vremurilor, într-o nemeritată cvasi-uitare. O nedreptate pe care, cu modestie, încearcă sa o repare prezenta lucrare.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.