Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Management comparat international

      Management comparat international

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      614
      ISBN:
      9786062607197
      Dimensiuni: l: 18cm | H: 25cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Lucrarea Management comparat international, elaborata de catre profesorul universitar doctor Eugen Burdus, consacrata managementului comparat international, reprezinta o realizare de exceptie in domeniul vast al managementului.


      Lansata intr-o noua editie, volumul prezinta o serie de noutati pentru cititorii interesati de domeniul managementului comparat in zona Asiei de Sud- Est, Americii Latine, tarilor africane, Australiei si Chinei si o analiza de substanta asupra influentei managementului in Romania.

      Utilitatea si importanta lucrarii Management comparat international sunt generate de interesul in crestere al firmelor romanesti pentru patrunderea pe pietele internationale, pentru internationalizarea activitatilor si totodata de amplificarea atractivitatii mediului economic romanesc pentru companiile straine.

      Autorul reuseste sa sintetizeze in capitolele lucrarii o serie de aspecte privind conceptul si necesitatea managementului comparat international, rolul managerului in cadrul afacerilor internationale, o retrospectiva istorica a managementului comparat international, prezinta demersul metodologic al studiilor de management comparat, se concentreaza asupra influentei culturii asupra managementului. Totodata se trateaza de o maniera exhaustiva managementul la nivelul unora dintre cele mai dezvoltate zone de pe mapamond (SUA, UE si Japonia) neuitand insa sa abordeze si alte contexte culturale. Se insereaza o interesanta analiza privind influenta culturii asupra managementului national si a valorificarii cercetarilor de management comparat international prin intermediul transferului interntional de know- how managerial.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.