Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Manager contra curentului. Ce fac marii manageri altfel decat ceilalti

      Manager contra curentului. Ce fac marii manageri altfel decat ceilalti

      5.6 / 10 ( 11 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2005
      Editura:
      Nr. pagini:
      240
      Editia:
      a III-a
      ISBN:
      9789738457423
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Manager contra curentului. Ce fac managerii, altfel decat ceilalti
      Un milion de angajati si 80.000 de manageri din 400 de companii au fost supusi unui studiu. Rezultatul acelui studiu este exact aceasta carte.

      Cei mai mari manageri din lume par sa aiba prea putine lucruri în comun. Ei sunt diferiti ca sex, vârsta si rasa. Folosesc stiluri mult diferite si urmaresc teluri distincte. si totusi, în ciuda diferentelor dintre ei, marii manageri au o trasatura comuna: nu se feresc sa încalce toate regulile considerate sacre de managementul traditional. Ei nu cred ca, beneficiind de o pregatire corespunzatoare, un om poate realiza orice îsi propune. Nu încearca sa-i ajute pe oameni sa-si depaseasca slabiciunile. Nu iau în seama deloc regula de aur. Dimpotriva, chiar au angajati favoriti.

      Marii manageri sunt revolutionari, desi putini ar folosi acest cuvânt când vorbesc despre ei însisi. Cartea introduce cititorul în gândirea acestor manageri pentru a explica de ce au rasturnat întelepciunea traditionala, relevând noile adevaruri pe care le au pus în loc.

      Cartea nu încurajeaza managerii sa-si înlocuiasca stilul managerial obisnuit cu o versiune standardizata a ceea ce au facut ei – asa cum veti vedea, marii manageri nu opereaza cu un „stil standardizat”. Mai degraba, scopul este de a-i ajuta sa-si foloseasca propriul stil în avantajul lor, tinând seama de viziunea revolutionara a marilor manageri de pretutindeni.

      Marcus Buckingham si Curt Coffman de la Gallup Organization prezinta rezultatele remarcabile ale celor doua studii masive pe care Gallup le-a realizat în ultimii 25 de ani asupra unor mari manageri aflati într-o larga diversitate de situatii. Primul studiu s a concentrat asupra angajatilor, încercând sa gaseasca raspuns la întrebarea: Ce asteptari au cei mai talentati angajati, de la locul lor de munca? Gallup a intervievat peste un milion de angajati dintr o mare varietate de companii, domenii de activitate si tari. Acestia au fost întrebati despre toate aspectele vietii lor profesionale, apoi raspunsurile lor au fost analizate cu atentie pentru a descoperi cele mai importante nevoi ale celor mai eficienti angajati.
       

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.