Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru variațiunile de stocuri. Vă mulțumim pentru înțelegere

      Manual de inteligenta emotionala

      Manual de inteligenta emotionala

      1.0 / 10 ( 1 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2011
      Tip coperta:
      Paperback
      ISBN:
      9789736699740
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      nteligenta emotionala si sociala, dupa modelul lui Bar-On, consta intr-o serie de aptitudini emotionale, personale si sociale ce influenteaza capacitatea generala a unui individ de a face fata cu bine solicitarilor si presiunilor cotidiene; inteligenta emotionala se traduce prin capacitatea fundamentala de a constientiza, de a intelege, de a controla si de a exprima in mod eficient emotiile.
      Pana la data publicarii Manualului de inteligenta emotionala, n-a existat niciun material comprehensiv si exhaustiv pe acest subiect. Reuven Bar-On, cel care a brevetat termenul de inteligenta emotionala, "EQ", si a dezvoltat primul test care evalueaza acest tip de inteligenta, a strans laolalta, impreuna cu James D.A. Parker, mai multi cercetatori, academicieni si practicieni de prestigiu, pentru a da nastere acestei lucrari remarcabile si indispensabile pentru cei care isi doresc sa afle mai multe despre inteligenta emotionala.
      Manualul de inteligenta emotionala este singura lucrare de anvergura dedicata studiului inteligentei emotionale, cuprinzand delimitari conceptuale si clasificari, precum si diferite studii desfasurate prin prisma mai multor orientari teoretice. Capitolele din volumul de fata se completeaza in demersul clarificarii teoriei si ofera un instrumentar larg de teste care evalueaza inteligenta emotionala in corelatie cu alte concepte relevante.
      Gratie caracterului ei interdisciplinar si a gamei extinse de metode de cercetare prezentate, aceasta carte, un veritabil tratat de inteligenta emotionala, se adreseaza atat psihologilor in formare, cat si oamenilor de afaceri, cadrelor didactice, clinicienilor, specialistilor din psihologia muncii, psihiatrilor, dar si tuturor celor interesati sa descopere cum influenteaza inteligenta emotionala starea de bine a individului, eficacitatea sa in planurile personal si profesional si cum putem contribui la dezvoltarea acesteia.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.