Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Citești mai mult, plătești mai puțin! Detalii aici.

      Matematica - Manual Clasa a VII-a

      Matematica - Manual Clasa a VII-a

      10.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      192
      Materie scolara:
      Matematica
      ISBN:
      5948492310977
      Dimensiuni: l: 20cm | H: 26cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Manualul de Matematică (conform cu Programa școlară) este structurat în 11 unități de învățare.

      Fiecare unitatea de învățare cuprinde lecții de PREDARE, de RECAPITULARE, de EVALUARE, de AMELIORARE și DEZVOLTARE.

      Lecția de predare are secțiuni corespunzătoare momentelor lecției în situația de predare-învățare centrată pe elev (observare/amintire care implică elevul prin sarcini, prezentarea noțiunii treptat, bazat pe cunoștințele anterioare, pe cât posibil experimental sau aplicat, corelat cu viața reală și cu exemple relevante pentru experiența de viață a elevului, punctarea definiției și evidențierea cuvintelor-cheie, sarcini pentru fixarea noțiunii, concluzii).

      Lecția de recapitulare conține sarcini care fixează noțiunile prezentate în unitate, combină conceptele în exerciții și probleme și pregătește lecția de evaluare.

      Lecția de evaluare conține proba de evaluare – itemi formulați astfel încât să evalueze deprinderea competențelor de interes abordate în unitatea de învățare. Lecția de evaluare conține și o grilă de autoevaluare care arată modul în care se acordă punctele pentru fiecare item.

      Lecția de ameliorare și dezvoltare conține în prima parte sarcini de o complexitate redusă destinate elevilor care nu au avut rezultate bune la evaluare iar în a doua parte sarcini mai complexe, destinate elevilor cu rezultate foarte bune la proba de evaluare.

      Prin intermediul experiențelor de învățare, elevii își dezvoltă structuri cognitive și competențe care le permit adaptarea la cerințele vieții sociale, flexibilitate în gândire, creativitate și autonomie în soluționarea problemelor diverse din viața de zi cu zi.

      Manualul conține modalități de lucru redate explicit în logica expunerii didactice, promovând contexte de dezvoltare a gândirii și a altor capacități intelectuale. De asemenea, pune la dispoziție numeroase contexte de învățare și aplicare care au în vedere individualizarea și exersarea.

      Sarcinile de învăţare propuse vizează centrarea curriculumului pe probleme ale vieţii cotidiene, pe situații reale din societatea contemporană, având ca scop rezolvare de probleme, identificarea de soluţii.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.