Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Metoda GTD

   Metoda GTD

   Arta productivitatii fara stres
   5.5 / 10 ( 15 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2017
   Tip copertă:
   Paperback
   ISBN:
   9786069131763
   Dimensiuni: l: 14.5cm | H: 22cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Metoda GTD – Arta productivității fără stres reprezintă ediția completă, revizuită a volumului bestseller publicat pentru prima dată în 2001, iar aplicabilitatea metodologiei dezvoltate de David Allen pentru productivitate personală și organizațională își găsește funcționalitatea și utilitatea la nivel global. Productivitatea noastră este direct proporțională cu abilitatea de a ne relaxa. Doar atunci când mintea este limpede și gândurile sunt organizate putem obține rezultate eficiente și ne putem dezlănțui potențialul creativ.


   David Allen aduce o nouă claritate asupra puterii obiectivului, naturii esențiale a relaxării, precum și instrucțiunilor înșelător de simple pentru a duce lucrurile la bun sfârșit. El utilizează o experiență vastă, istorii personale și rețeta sa proprie pentru simplitate, viteză și distracție.

   - Frances Hesselbein, președinte, consiliul de guvernatori, Institutul Leader to Leader

   Metoda GTD oferă sprijin în deprinderea noilor aptitudini mentale necesare într-o epocă a multitaskingului și a supraîncărcării.

   - Sue Shellenbarger, The Wall Street Journal

   Principiile productivității propuse de David Allen izvorăsc din idei mărețe… dar sunt în același timp și eminamente practice.

   - Keith H. Hammonds, Fast Company


   Metodele prezentate în carte sunt bazate pe trei obiective-cheie:

   1. Să captați toate lucrurile care ar putea fi realizate sau care au utilitate pentru dumneavoastră într-un sistem logic și de încredere în afara minții și gândurilor proprii;
   2. Să luați încă din faza inițială decizii privind toate „inputurile” cărora să le permiteți accesul în viața dumneavoastră, astfel încât veți avea întotdeauna un inventar aplicabil de acțiuni viitoare pe care le puteți implementa și negocia pe loc;
   3. Să vă ocupați de tot acel conținut și să-l coordonați, utilizând recunoașterea nivelurilor multiple de angajamente, față de propria persoană și față de alții, pe care le veți avea în joc, în orice moment.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   You need to authenticate in order to add a review.