Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Metoda Montessori pentru parinti

      Metoda Montessori pentru parinti

      Cum sa cresti copii independenti si fericiti
      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      144
      ISBN:
      9786063322259
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      CELE PATRU PLANURI ALE DEZVOLTĂRII: DE LA 0 LA 6 ANI; DE LA 6 LA 12 ANI; DE LA 12 LA 18 ANI; DE LA 18 LA 24 DE ANI
      • PRINCIPIILE DE BAZĂ ALE FILOSOFIEI MONTESSORI ȘI CUM SĂ LE PUNEM ÎN PRACTICĂ
      • IDEI ȘI INSPIRAȚIE PENTRU MOMENTELE DIFICILE


      Metoda Montessori reprezintă un adevărat stil de viață și o formă de predare care încearcă să respecte ritmul de învățare al fiecărui copil. Cu o viziune bazată pe dezvoltarea integrală a ființei umane încă din momentul nașterii, această metodă folosită în lumea întreagă de peste 100 de ani și în spiritul căreia au fost educate personalități precum Barack Obama, membrii familiei regale britanice, Gabriel García Márquez, fondatorii Google Sergey Brin şi Larry Page ajută la formarea unor copii autonomi, independenți, responsabili și capabili de a gândi singuri. Autoarea ne arată că, mai mult decât a ne trimite copiii la o școală Montessori, merită să integrăm această filosofie în modul nostru de creștere a copiilor și în stilul nostru de viață, iar acest lucru poate fi făcut mai simplu decât am crede, prin mici schimbări introduse încetul cu încetul. Chiar dacă este posibil să nu vedem rezultate de pe o zi pe alta, cu timpul, vom simți că efortul a meritat și că învățăturile din această carte sunt un adevărat cadou pentru copiii noștri și pentru viitorul lor.
      Cristina Tébar Montes este licențiată în științele mediului și are un certificat de competențe pedagogice. S-a pregătit în cadrul programului KHT Montessori pentru etapa „de la 3 la 6 ani“, iar în prezent se pregătește pentru etapa „de la 6 la 12 ani“.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.