Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Sărbătorim 24 de ani împreună și ai codul CARTU24 pentru -20% la toată oferta în stoc 24h

      Microbial Control and Food Preservation

      Microbial Control and Food Preservation

      Theory and Practice
      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Data publicarii:
      2019
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      430
      Editia:
      Softcover reprint of the original 1st ed. 2017
      ISBN:
      9781493985197
      Dimensiuni: l: 15.5cm | H: 23.5cm | 908g
      Adaugă în coș
      89700
      Stoc furnizor
      Livrare în 2-3 săptămâni!

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere
      This edited volume provides up-to-date information on recent advancements in efforts to enhance microbiological safety and quality in the field of food preservation. Chapters from experts in the field cover new and emerging alternative food preservation techniques and highlight their potential applications in food processing.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.