Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Micul print
      Micul print
      6.5 / 10 ( 2 voturi)
      Varsta recomandata:
      6-8 ani, 8-10 ani, 10-12 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2014
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      112
      ISBN:
      9786068271774
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Fenomen editorial, "Le Petit Prince" (Micul Print), de Antoine de Saint-Exupery, reprezinta opera literara cea mai vanduta din lume si cartea cea mai tradusa dupa Biblie.

      De-a lungul a 70 de ani, "Micul Print" a fost tradusa in mai mult de 270 de limbi si dialecte, existand chiar versiuni in limbi disparute, precum latina sau aramaica. In multe tari, aceasta opera literara serveste drept suport pentru numeroase programe pedagogice si de invatare a limbii franceze. In total, de la aparitia sa, aceasta opera literara s-a vandut in peste 145 de milioane de exemplare, din care 12 milioane in Franta.

      Micul Print este o povestire clasica, ce se adreseaza deopotriva copiilor si adultilor.

      Este, pe de o parte, povestea unui aviator, care descopera în desert un baietel de pe alta planeta si asculta povestile acestuia despre o calatorie intergalactica facuta din dorinta de a afla care este sensul vietii si rostul omenirii, iar pe de alta, o alegorie provocatoare despre conditia umana.

      A fost publicata în 1943, cu un an înainte de moartea autorului. Aceasta traducere contine si încântatoare desene ale lui Antoine de Saint-Exupéry.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.