Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Ai 10%, 15% sau 20% reducere, în funcție de câte cărți pui în coș. Detalii aici.

      Mierea. Aliment si medicament

      Mierea. Aliment si medicament

      7.8 / 10 ( 5 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2013
      Editura:
      Nr. pagini:
      139
      Traducatori:
      ISBN:
      9786066490115
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Adaugă în coș
      1500
      Livrare în 24h! (a doua zi) În stoc

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      In trecut se stia-mierea era medicament, hrana, energizant, ofranda, provizie pentru drum, iar in Evul Mediu era la fel de scumpa ca sarea. In zilele noastre o putem considera un produs de bunastare personala (welness) -atat de bogata in substante bioactive si benefice pentru sanatate, ale caror efecte asupra organismului si metabolismului uman sunt studiate din ce in ce mai mult de oamenii de stiinta, cu rezultate din ce in ce mau surprinzatoare.

      Aceasta carte va va explica:
      -cum se formeaza mierea
      -ce substante contine si cum afecteaza acestea metabolismul uman
      -cum sa folositi mierea intr-un regim alimentar

      Bucurati-va si de nenumarate sfaturi, retete si raspunsuri la cele mai frecvente intrebari despre miere.
      Renate Frank este specialist in nutritie si consilier pentru apicultori in domeniul utilizarii mierii ca aliment si medicament.

      -practica si actuala
      -raspunde la toate intrebarile despre miere
      -contine numeroase retete complete

      Indispensabila pentru apicultori si pentru toti cei care vor sa afle ceva nou despre miere.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.