Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Mindful Leadership Coaching

      Mindful Leadership Coaching

      Calatorii catre sine
      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      235
      ISBN:
      9786068038261
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Manfred Kets de Vries, expert de talie mondială în domeniul leadershipului, oferă o analiză de profunzime a coachingului pentru lideri, privindu-l prin “lupa” psihodinamică, folosind ideea de mindfulness şi ţinând cont de diversitatea proceselor de învăţare individuale şi de grup.


      Kets de Vries arată cum poate un coach să-i ajute pe lideri să-şi creeze punctele de cotitură care să le permită să facă schimbări semnificative în viaţa lor personală şi profesională. El prezintă o serie de instrumente inovatoare aflate la baza intervenţiei sale de coaching. Cuprinzând mai multe studii de caz şi chestionare pentru a facilita o înţelegere mai profundă a mecanismelor psihodinamice ce însoţesc o schimbare individuală sau organizaţională, cartea de faţă este menită să-i ajute pe coachi şi pe liderii organizaţiilor să schimbe în bine atitudinile, concepţiile şi comportamentele echipelor lor, pentru a crea acele locuri în care “este plăcut să munceşti”.

      “O carte monumentală, sintetizând aproape 35 de ani de cercetare şi practică în psihanaliză, consultanţă şi training pentru lideri, şi coaching individual şi de grup…O carte scrisă cu eleganţă şi în cuvinte simple, care trebuie neapărat citită de coachi, educatori şi liderii reflexivi.”
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.