Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Mindware. Instrumente pentru o gandire inteligenta

   Mindware. Instrumente pentru o gandire inteligenta

   8.0 / 10 ( 3 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2016
   Editura:
   Tip copertă:
   Paperback
   Nr Pag:
   464
   Colectie:
   ISBN:
   9786063306570
   Dimensiuni: l: 14cm | H: 20cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Conceptele stiintifice si filosofice pot modifica felul in care rezolvam problemele intrucat ne ajuta sa gandim mai eficient in privinta lumii si a comportamentului propriu. In mod surprinzator, numeroase astfel de instrumente raman necunoscute celor mai multi dintre noi, desi sunt cat se poate utile.


   In Mindware, faimosul psiholog Richard E. Nisbett prezinta aceste instrumente ale gandirii in termeni clari si accesibili. Nisbett si-a construit o cariera de succes studiind astfel de concepte puternice legate de rezolvarea problemelor, printre care legea numerelor mari, regresia catre medie, analiza costurilor si beneficiilor, costuri irecuperabile si costuri de oportunitati, cauzalitate si corelatie, cautand cele mai bune metode pentru a-i invata si pe altii cum sa le utilizeze eficient in viata de zi cu zi. In aceasta carte revolutionara, Nisbett ne arata cum sa incadram problemele obisnuite in tiparul potrivit astfel incat sa stim ce principiu stiintific si statistic sa aplicam. Rezultatul este un ghid practic si edificator continand cele mai importante instrumente disponibile pentru dezvoltarea gandirii, care pot fi intrebuintate cu usurinta pentru a adopta decizii profesionale si personale cu mult mai bune. - Ziarul de Duminica

   Richard E. Nisbett este profesor de psihologie la University of Michigan si unul dintre cei mai respectati psihologi din lume. A primit premiul Distinguished Scientific Contribution din partea American Psychological Association, numeroase alte distinctii nationale si internationale. Este membru al National Academy of Science si al American Academy of Arts and Sciences. Cartile sale The Geography of Thought: How Asians and Westerners Think Differently… and Why si Intelligence and How to Get It: Why Schools and Cultures Count au castigat numeroase premii si au fost traduse in mai multe limbi.
   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   You need to authenticate in order to add a review.