Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Miercuri, 1 mai, serviciile de asistenţă telefonică şi cel de operare vor fi indisponibile. Toate comenzile plasate în această zi vor fi operate începând cu data de 2 mai. Vă mulţumim!

      Momentul cuantic

      Momentul cuantic

      8.3 / 10 ( 3 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2020
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      464
      ISBN:
      9786063362637
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      De la multiversuri si salturi cuantice la pisica lui Schrodinger si calatoriile in timp, mecanica cuantica a influentat ireversibil imaginatia populara. Artisti si scriitori, John Updike, Lady Gaga sau David Foster Wallace, se folosesc de asocierile si de nuantele ei. Este „saltul cuantic“ mare sau mic? Cat de incert este principiul incertitudinii? Este acest baraj de vocabular cuantic pretentios si trasnit sau reprezinta o schimbare fundamentala in modul in care gandim?

      In Momentul cuantic, filosoful Robert P. Crease si fizicianul Alfred Scharff Goldhaber reiau povestea fascinanta a modului in care cuantica a facut saltul din fizica in cultura populara, cu explorari sumare ale conceptelor matematice si fizice si descrieri ale disputelor aprinse dintre personaje precum Einstein, Schrodinger si Niels Bohr. Intelegerea si aprecierea imagisticii cuantice, folosirea ei justificata si abuziva, fac parte din ceea ce inseamna sa fii un om educat in secolul XXI. Rezultatul colaborarii dintre cei doi autori este o sarbatoare a limbajului la granita dintre fizica si cultura, perfecta pentru oricine este atras de varietatea infinita a ideilor.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.