Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Noul Cod civil si Legea de punere in aplicare (Cu completarile si modificarile aduse prin Legea nr. 71/2011 de punere in aplicare)

      Noul Cod civil si Legea de punere in aplicare (Cu completarile si modificarile aduse prin Legea nr. 71/2011 de punere in aplicare)

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2011
      Editura:
      Nr. pagini:
      604
      ISBN:
      9786065225336
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Dupa aproape doi ani de la adoptarea lui, Noul Cod civil a fost serios modificat prin legea de punere in aplicare – recent adoptata Lege nr. 71/2011. Aceasta lege cuprinde, in mare, trei categorii de prevederi: 1. dispoziţii tranzitorii si de punere in aplicare a textelor din Cod, 2. dispoziţii de modificare si completare a textelor din Noul Cod civil si 3. dispoziţii de modificare si completare a diferitelor legi speciale, incidente instituţiilor din Codul civil.

      Ediţia de faţa cuprinde textul Noului Cod civil, versiune consolidata, cu modificarile si completarile la zi, precum si, in extras, Legea nr. 71/2011 – dispoziţiile tranzitorii si de punere in aplicare a prevederilor Codului civil.

      Cartea cuprinde si o tabla de materii detaliata, precum si un index alfabetic, care nu fac parte din textul oficial al Codului, ci au fost intocmite de Editura Hamangiu, pentru a face mai usoara cautarea prin cele peste 2664 de articole ale Noului Cod civil.
       

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.