Cartea, Nucul proprietăţi şi reţete, urmăreşte să ofere cititorilor câteva date esenţiale despre regele pomilor fructiferi , cum este denumit, pe bună dreptate, acest impozant arbore, prezent în numeroase zone ale ţării noastre. Sunt enumerate cele mai cunoscute soiuri româneşti, făcându-se referiri la caracteristicele esenţiale ale acestora (aspectul şi greutatea fructelor, perioada de rodire etc.). Pe lângă nucile obişnuite, în carte se vorbeşte şi despre aşa-numitele nuci false , cunoscute şi foarte agreate pentru calităţile lor nutritive, mai ales de către vegetarieni.
Nucile pot fi savurate ca atare, suplinind, cu succes, o gustare sau pot fi încorporate în multe reţete incitante, care te îndeamnă să le încerci numaidecât. Nu staţi pe gânduri, aşezaţi-vă comod, la umbră, sub coroana generoasă a unui nuc, şi răsfăţaţi-vă, gustând, preparatele minunate prezentate în reţetele din carte.
Categorii:
Limba:
Romana
Data publicarii:
2016
Editura:
Tip coperta:
Paperback
Nr. pagini:
112
Colectie:
ISBN:
9786067870046
Dimensiuni: l: 16.5cm | H: 23.5cm
3990
Livrare în 24h! (a doua zi)
În stoc
Preț valabil exclusiv online!
Împachetare cadou gratuită!
Transport gratuit peste 150 de lei.
Retur gratuit în 14 zile.
Ai întrebări? Contactează-ne!