Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      O plimbare de neuitat

      O plimbare de neuitat

      3.5 / 10 ( 2 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2020
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      192
      ISBN:
      9786067761528
      Dimensiuni: l: 11cm | H: 18cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      „La saptesprezece ani, viata mea s-a schimbat pentru totdeauna... Am cincizeci si sapte de ani, dar chiar si acum imi aduc aminte tot ce s-a intamplat in anul acela, pana in cele mai mici detalii. Adesea retraiesc acel an, readucandu-l la viata, si, cand o fac, ma copleseste mereu un amestec ciudat de tristete si bucurie... Aceasta este povestea mea si promit sa nu omit nimic... La inceput, veti zambi si, mai apoi, veti plange - sa nu spuneti ca nu ati fost avertizati.”

      „O poveste romantica despre o dragoste nemuritoare... Nicholas Sparks stie cum sa atinga coarda sensibila a cititorilor.” - Chicago Sun Times

      Nicholas Sparks s-a nascut în Nebraska, în 1965. A absolvit Facultatea de Finante a Universitatii Notre Dame în 1988 si a avut diferite ocupatii pâna la vârsta de 28 de ani când, în decursul a sase luni, a scris romanul sau de debut, Jurnalul, publicat în 1996. Acesta a reprezentat momentul începerii unei fulminante cariere de scriitor, renumit pe plan national si international. Pâna în prezent a publicat 13 romane.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.