Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Coșul tău este gol.
   Comandă
   O viata marunta

   O viata marunta

   7.2 / 10 ( 65 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicarii:
   2019
   Editura:
   Tip coperta:
   Paperback
   Nr. pagini:
   1024
   ISBN:
   9786063345630
   Dimensiuni: l: 11cm | H: 16,5cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 14 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Carte Pentru Toti - Vol. 176

   Roman nominalizat la Man Booker Prize si la National Book Award.


   Patru absolvenţi ai unui mic colegiu din Massachusetts – debusolaţi, fără un ban în buzunar şi susţinuţi doar de prietenia şi ambiţia lor – se mută la New York pentru a-şi face o situaţie.


   Cei patru sunt chipeşul Willem, care-şi doreşte să devină actor; JB, un pictor născut în Brooklyn care încearcă să pătrundă în lumea artei; Malcolm, un arhitect frustrat angajat la o firmă importantă; şi Jude, o minte sclipitoare, dar un individ retras şi enigmatic, în jurul căruia gravitează toţi ceilalţi.

   De-a lungul anilor, relaţiile dintre ei se adâncesc şi se complică, însă provocarea cea mai mare pentru ei rămâne Jude, ajuns cu timpul un avocat extrem de talentat, însă din ce în ce mai instabil, cu mintea şi trupul însemnate de o copilărie cumplită, de o traumă pe care se teme că nu o va putea depăşi niciodată.


   O viaţă măruntă este un roman de o extraordinară forţă şi emoţie despre legăturile indisolubile ale prieteniei şi despre limitele rezistenţei umane.


   Romanul Hanyei Yanagihara este un studiu magistral despre suferinţă şi prietenie, scris cu o inteligenţă şi o profunzime psihologică atât de neobişnuite, încât va rămâne unul dintre etaloanele cu care vor fi măsurate toate celelalte romane pe aceeaşi temă. - Wall Street Journal

   Media

   Eu cred că există cărți pentru fiecare și sunt oameni pentru fiecare carte de pe fiecare raft al unei biblioteci!

   Cartea asta e cartea mea preferată, din sfera romanelor, din 2019. Până acum nu s-a schimbat!

   Da, e tulburător de tristă! Dar mie îmi plac dramele, tristețile și zbuciumul interior al oamenilor! Acolo, unde pare că e atât de beznă încât nici nu mai distingi bezna de întuneric și e deja natural să fie noapte și ... apare o lumină! Procesul acesta e fascinant pentru mine! Și cartea asta asta mi-a oferit. Acest proces minunat!

   O viață măruntă trece prin subiecte precum pierdere, abuz, durere, depresie, prietenie, iubire. Și ne reamintește că într-un final cei care ne cauzează cel mai mult rău suntemchiar noi înșine!

   E o carte pe care un psiholog specializat pe traumă ar ști să analizeze tot ce se întâmplă în viața lui Jude. Dar ceea ce a făcut autoarea pe mine m-a impresionat: a transmis elegant prin întâmplările din viața lui Jude cum traumele din copilăria și adolescența lui lasă urme adânci în mintea lui, urme care îl definesc pe el ca adult și o mare parte din tot ceea ce înseamnă întreaga sa viață este definită de aceste traume! Problemele de care îi era rușine, frică și pe care le-a ascuns, cărat singur aproape 40 de ani îl "ajută" să piardă relații de prietenie, iubire, afaceri, oameni, momente!

   Am senzația că orice aș scrie despre cartea asta, nu e ceea ce simt eu despre ea! E cartea mea preferată din 2019 cu toată tristețea și lumina ei!

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.