Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Ochii tai m-au vazut

      Ochii tai m-au vazut

      3.0 / 10 ( 2 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2008
      Editura:
      Nr. pagini:
      256
      ISBN:
      9789737482617
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Un orăşel din Saxonia Inferioară, în miez de noapte – ar putea exista un ţinut mai liniştit ca acesta? Cu statuia lui din piaţa centrală, care reprezintă găina ce a salvat orăşelul în vremuri străvechi, pare a fi unul dintre locurile acelea în care nu se întâmplă niciodată nimic ieşit din comun, un eveniment cât de mic, care să-i scoată pe locuitori din rutina cotidianului. Dar dacă ne-am afla în plin război şi un bărbat misterios tocmai ce ar fi sosit la hanul din localitate, unde lucrează Marie-Sophie, ca fată în casă? Şi dacă bărbatul acela rănit ar fugi de ceva sau de cineva, de un trecut groaznic, care aproape l-a distrus? Cum l-ar putea ajuta tânăra Marie-Sophie? Acesta este sâmburele de mister din care ia naştere romanul de dragoste al lui Sjón, întreţesând planul istoric cu cel mitologic, într-o perpetuă pendulare între pământ şi cer. Farmecul acestui roman ca un basm pentru adulţi vine din jonglarea ingenioasă cu mai multe planuri narative şi stiluri, imaginile puternice care prind viaţă în faţa ochilor cititorului, amestecul reuşit de ironie şi romantism, farsă şi istorie, poezie a miraculosului şi distorsiune expresionistă.

      „Un roman remarcabil, amuzant, suprinzător şi, într-un cuvânt, suprarealist, care se hrăneşte, la fel ca perioada în care are loc (al Doilea Război Mondial), din mituri, legende şi străvechi poveşti fantastice.“
      Dagbladet, Norvegia

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.