Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Odiseea umana
      Odiseea umana
      Odiseea umana

      Odiseea umana

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      416
      Colectie:
      Traducatori:
      ISBN:
      5948417280217
      Dimensiuni: l: 14cm | H: 21cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Leonard Mlodinow ne poarta intr-o calatorie pasionanta si plina de inspiratie prin incitanta istorie a evolutiei umane si prin evenimentele-cheie din dezvoltarea stiintelor. In acelasi timp, autorul ofera o perspectiva noua si fascinanta asupra caracteristicilor unice ale speciei si societatii noastre, care ne-au ajutat sa evoluam de la uneltele de piatra pâna la limbajul scris, iar prin nasterea chimiei, biologiei si fizicii moderne, pâna la lumea tehnologiei de astazi.

      De-a lungul acestei odisee umane, autorul exploreaza conditiile culturale care au influentat gândirea stiintifica de-a lungul secolelor, precum si personalitatile pitoresti a câtorva dintre marii filosofi, savanti si gânditori: Isaac Newton, Antoine Lavoisier, Charles Darwin, Albert Einstein, Werner Heisenberg si multe alte minti mai putin cunoscute, dar la fel de stralucite, populeaza aceste pagini, iar fiecare dintre povestile lor arata cât de multe dintre succesele umanitatii pot fi puse pe seama cautarii staruitoare de raspunsuri la intrebari simple (de ce? cum?), adresate cu mult curaj.

      Odiseea umana. De la viata in copaci la intelegerea cosmosului este o carte pentru iubitorii de stiinta si pentru toti cei interesati de gândirea creativa si de efortul nostru nesfârsit de a ne intelege lumea. In acelasi timp plina de informatii, accesibila si impregnata de umorul caracteristic autorului, aceasta lucrare profunda reprezinta un omagiu uimitor adus curiozitatii intelectuale a omenirii.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.