Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Ovidiu Bojor. Omul care a cucerit varfurile

      Ovidiu Bojor. Omul care a cucerit varfurile

      Principii de vindecare fizica, mentala si spirituala
      7.5 / 10 ( 6 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      250
      ISBN:
      9789738975934
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil online

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Veti gasi in povestea vietii lui Ovidiu Bojor relatari din vremea anexarii Ardealului de Nord, povesti din timpul razboiului, care-a dus in cele din urma la distrugerea spirituala a fiintei, precum si povestea de iubire dintre Ovidiu si Mioara Bojor, care-i un model pentru ceea ce ar trebui sa fie cuplul si uniunea prin dragostea adevarata dintre barbat si femeie. De asemenea, veti gasi note de calatorie din lumea larga: din India, din Nepal, din Africa, din Romania, impresii si descrieri ale unor peisaje incantatoare, care ar putea sa va inspire pentru viitoarele dumneavoastra calatorii prin lume, precum si relatarea primei expeditii romanesti in Himalaya si cucerirea varfului de peste 7000 de metri, Gurja Himal, o performanta care va ramane inscrisa in istorie.


      Nu in ultimul rand veti afla lucruri interesante despre cercetarile academicianului Ovidiu Bojor despre cum se facea candva o teza de doctorat, cum veti gasi o multitudine de sfaturi pentru viata, care va pot ajuta sa fiti mai sanatosi, sa traiti mai frumos, mai aproape de natura. Cartea contine retete din plante, ceaiuri, medicamente din plante care poarta semnatura inventatorului lor, Ovidiu Bojor, precum si sfaturi pentru o viata spirituala care sa vina in ajutor sufletului omenesc.


      Ovidiu Bojor a cucerit varfurile: de la varfurile din Reghin la cele din Himalaya, de la varfurile fizice la cele cucerite simbolic, precum recunoasterea stiintifica a puterii vindecatoare a plantelor, recunoasterea stiintifica a fortei vindecatoare ascunse in natura si recunoasterea existentei fiintei umane ca un intreg facut din suflet, spirit si trup... Despre toate acestea si despre multe altele veti citi in aceasta carte, care iti propune sa aduca in atentia dumneavoastra modelul Ovidiu Bojor, modelul de viata, modelul de iubire, modelul de daruire in aceasta viata, precum si modelul de cumpatare, care poate duce la succes si la longevitate.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.