Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Pasta Reinvented

      Pasta Reinvented

      Gluten-free Pastas, Alternative Noodles, 80 Creative and Delicious Recipes
      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Engleza
      Data publicarii:
      2018
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      192
      ISBN:
      9780241319024
      Dimensiuni: l: 24.2cm | H: 20.2cm | 2.4cm | 826g
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Discover how to turn pulses, grains and sea vegetables into pasta dough, spiralized noodles, soups, pasta salads, pasta bowls, and baked pastas.

      From nutrient-filled artisan pastas to seaweed noodles, Pasta Reinvented has over 80 protein and fibre-packed recipes that offer exciting flavour combinations as well as being a unique alternative to traditional pasta recipes. Recipes are fully flexible with variations for making gluten-free and vegetarian options, and are complete with delicious pasta sauce suggestions so you can bring the best out of every dish.

      Pasta Reinvented is the perfect step-by-step guide to learning healthy pasta recipes that reinvent your favourite dish.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.