×

Muguri pe ramuri și -20% la cumpărăturile peste 200 lei, în perioada 14-16 martie, numai pe carturesti.ro.

Pe tocuri in bucatarie

Pe tocuri in bucatarie

8.0 / 10 (4 voturi)
NaN
Categorii:
Limba:
Romana
Data publicarii:
2015
Tip coperta:
Paperback
Nr. pagini:
93
ISBN:
9786069395356
Dimensiuni: l: 22cm | H: 22.1cm | 1.1cm

Indisponibil
Preț valabil exclusiv online!
Împachetare cadou gratuită!
Transport gratuit peste 150 de lei.
Retur gratuit în 14 zile.
Ai întrebări? Contactează-ne!
Descriere

Născută în America, de ani buni în România, Patrizia iubeşte mâncarea tradiţională italienească. Mâncarea si limba italiană pe care o vorbeşte în casă, cu mama, sau cu clienţii italieni la restaurant, îi sunt de-ajuns. Acasă, dintotdeauna, a fost locul unde îi este familia. „Noi am fost mereu o familie de oameni veseli, optimişti, pozitivi. Asta ne-a ajutat să ne simţim bine oriunde, în orice situaţie. Să mergem inainte". Cu cei dragi alături, poate să trăiască oriunde în lume si să se simtă acasă. De aceea gustul României este azi cel de casă, de familie. Şi de prieteni. Este aici din '93. lar acum vă aduce o carte de bucate mai... altfel, printre paginile căreia o veţi putea descoperi şi pe femeia Patrizia, puternică, pasională, independentă.
 

Recenzii și comentarii

Pe tocuri în bucătărie Nota 10

de Anonim | 07/01/2016 20:05

Patrizia Paglieri este cunoscuta membră a juriului dintr-un faimos show de televiziune ce priveşte domeniul culinar. Chef Patrizia ajunge şi mai aproape de fanii săi prin această carte de bucate, Pe tocuri în bucătărie, care este o carte de bucate mai deosebită. Principalul atuu al volumului este posibilitatea de a avea o perspectivă nouă şi caldă asupra durului jurat de la televizor. Pe lângă numeroase reţete gustoase şi uşor de preparat, chef Patrizia vorbeşte despre începuturile sale în acest domeniu, despre familie şi împărtăşeşte o mulţime de mici secrete ale marilor bucătari pentru preparate pline de savoare.

Adaugă o recenzie
Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.