Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Miercuri, 1 mai, serviciile de asistenţă telefonică şi cel de operare vor fi indisponibile. Toate comenzile plasate în această zi vor fi operate începând cu data de 2 mai. Vă mulţumim!

      Personalitate plus. Ghid pentru cupluri

      Personalitate plus. Ghid pentru cupluri

      4.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Editura:
      Nr. pagini:
      304
      ISBN:
      9786068709079
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Adaugă în coș
      4990
      Livrare în 24h! (a doua zi) Stoc limitat

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      MARŞUL COLERICULUI


      Şaptezeci şi şase de trâmbiţe răsună

      Anna este o mămică foarte harnică care conduce şi un grup de rugăciune numit Credincioşii din Grădina lui Dumnezeu.
      După ce a participat la unul dintre seminarele mele despre influenţa temperamentului înnăscut asupra personalităţii, ea m-a informat că am fost inclusă pe lista lor de rugăciune. Anna mi-a cerut să-i transmit programul meu lunar astfel încât să poată comunica informaţiile prietenilor din grupul ei de rugăciune.
      Ei bine, am întâlnit mai mulţi credincioşi bine intenţionaţi care mi-au spus: „O să mă rog pentru tine.”. Dar Anna chiar se roagă pentru mine. De mai bine de cincisprezece ani, Anna şi grupul ei se roagă pentru mine.
      Şi de fiecare dată când sosesc acasă după o călătorie, găsesc o carte poştală cu flori pe care scrie: „Credincioşii din Grădina lui Dumnezeu se roagă pentru tine.”.
      Tendinţa Annei de „a duce orice treabă la bun sfârşit” este marca unui adevărat Coleric. Acest tip de temperament îşi asumă răspunderea în oricare şi în fiecare situaţie care îi apare în faţă, iar gândirea sa rapidă îl conduce în general la cele mai bune decizii şi îi conferă calităţi de lider înnăscut.
      Colericul se va împăca bine cu oamenii care sunt supuşi şi gata sâ-i ofere sprijin. Oricine vede lucrurile la iei ca el sau u permite să-şi consolideze reputaţia de pe urma unui proiect comun devine prietenul său. Dar oamenii care sunt leneşi sau mereu obosiţi îl calci pe nervi pe Colericul plin de forţa.

      Dacă aceste caracteristici se potrivesc in mare parte soţului/şotiei tale, probabil că eşti căsătorit cu un Coleric. Este important să înţelegi caracteristicile acestui temperament pentru a şti cum să răspunzi trebuinţelor sale şi tendinţei lui de a prelua controlul, precum şi pentru a-l ajuta să-şi depăşească slăbiciunile specifice Colericului.

      Trebuinţele emoţionale ale Colericului

      Spre deosebire de Sangvinic sau Melancolic, trebuinţele Colericului nu sunt pur emoţionale sau legate de lăcomia pentru aprecierea celorlalţi. Colericii sunt oameni practici şi direcţi. „Fă ce-ţi spun şi fii-o acum. MIŞCĂ-TE!”

      Dorinţa fundamentală a Colericului este să deţină controlul. înţelegerea acestei trebuinţe este cheia spre înţelegerea comportamentului unui partener Coleric.
      Uneori tendinţa Colericului de a prelua controlul în toate situaţiile îl face pe partenerul de cuplu să se simtă inadecvat. Este uşor să ajungi să te simţi nepriceput când un Coleric impetuos preia conducerea.
      Dar dorinţa Colericului de a prelua controlul nu are nido legătură cu nivelul capacităţilor tale. Doar că siguranţa lui personală depinde de puterea sa de a-şi controla viaţa, iar tu faci parte din viaţa lui.

      Lista care urmează îţi va oferi câteva sfaturi pentru înţelegerea şi satisfacerea trebuinţelor unui partener de cuplu Coleric...
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.